Mediability i strategisk partnerskap

Mediability i strategisk partnerskap

Mediability har annonsert at en Diamond Partner-avtale med Grass Valley er signert for Mediability's Nordics-virksomhet. Avtalen sikrer Mediabilitys kunder over hele Norden tilgang til hele produktporteføljen av Grass Valley, inkludert tidligere Snell Advanced Media (SAM) produktlinjer.

 

Håvard Myklebust er sjef for Mediability Group

Håvard Myklebust er sjef for Mediability Group

-Vi i Grass Valley er stolte over å ha en partner som Mediability med slik teknisk evne og profesjonalitet i kundeservice, Sier Greg de Bressac, leder av Global Channel Sales - Grass Valley.

Vårt langsiktige forhold til SAM har vært en viktig faktor i Mediabiitys suksess i Norden, og vi er veldig glade for å sikre vår posisjon med Grass Valley, som deres utvalgte partner i Norden, sier Håvard Myklebust, CEO, Mediability Group. -Vi kan nå tilby det beste av racerprodukter og løsninger til våre kunder for liveproduksjon, nyheter, spill og nettverk, i samarbeid med en av medieindustrien mest kjente leverandør.

-Vi i Grass Valley er stolte over å ha en partner som Mediability med så teknisk evne og profesjonalitet i kundeservice. I en tid med rivende industriutvikling og teknologi overgang, hvor våre kunder er på utkikk etter en pålitelig rådgiver, har SAMs langsiktige partnerskap med Mediability i Norden vist oss at de er der for å hjelpe sine kunder gjennom deres beslutningsprosess. Vi gleder oss til en flott fremtid som jobber med Mediability og våre nordiske kunder, sier Greg de Bressac, leder av Global Channel Sales - Grass Valley

 

 

.

Projektor ideell for faste installasjoner

Projektor ideell for faste installasjoner

Jubileum for Nordic Sound Symposium

Jubileum for Nordic Sound Symposium