Om oss

Monitor Norge har et redaksjonelt konsept som våkent og nysgjerrig er på leting etter nyheter innenfor teknologisk utvikling innenfor AV-bransjen.  Monitor Norge består av et team som i over 30 år har fulgt utviklingen innen film, TV og multimediaindustrien.  Først gjennom publikasjonen AVM – Audio Visuelle Medier som kom ut i Norge i årene 1988 til 2001 i en tabloidutgave, for så å gå over til magasinformatet i 2001.  I 2006 inngikk vi et samarbeid med Monitor i Sverige for sammen med Tidningen Monitor å dekke bransjen for hele Skandinavia.  Tidningen Monitor ble startet i Sverige1997, og Monitor Norge samarbeider fortsatt med Monitor Sverige om å dekke skandinavisk AV-bransjen.

Målgrupper

Monitor Norge vender seg til lesere som jobber profesjonelt innenfor kringkasting og filmproduksjon men også til en bredere målgruppe innen for ulike typer av AV-virksomheter, som konferanse- og eventmarkedet samt installasjon av lyd og bilde. Monitor Norge vender seg også til PR, medie og reklamebyråer med egen produksjon eller byråer som produserer nett-TV for internett. Målgruppen vår omfatter selskaper, institusjoner og individer både innen den private som den offentlige sektoren. Monitor har en søsterpublikasjon i Sverige med samme navn.

Leserprofil

Monitor Norge leses av både aktive brukere av teknikk og ansvarlige sjefer som ønsker å  holde seg oppdatert innen for investeringer i AV-utstyr,  både som software og hardware. Monitor Norge samarbeider med Monitor SE for å gi magasinets lesere den beste og mest relevante informasjonen i form av tester, reportasje og nyheter. Magasinene overvåker hva som skjer innen for 3D-produksjon, lyd, lys og bilde. Monitor sine skribenter er profesjonelle innen for sine respektive arbeidsområder.

Distribusjon

Direktedistribusjon til bransjen:
Produsenter, teknikkansvarlige og innkjøpsansvarlige på produksjonsselskaper, film- og videoselskaper, TV-stasjoner, radiostasjoner (inklusiv lokalradio) og lydstudioer. PA-ansvarlige og lydinstallatører. Konsulent- og serviceselskap innen for lyd, lys og bilde samt hard- og softwareleverandører. Kabel-TV-selskaper.

Event og arenaer:

Arenaer, teater, scener og konsertarrangører. AV- og konferansansvarlige på hoteller.

Offentlig virksomhet:

AV- og informasjonsansvarlige hos statlige, regionale og lokale etater, samt utdannelsesinstitusjoner

Utdannelse:

Samtlige mediefaglige utdannelser på videregående skole- og høyskolenivå.

 

Her finner du oss!

 

Adresse: Monitor Norge utgis av Skagerak Film AS (www.skagerakfilm.no )
Sjøparken Agnes, 3290 Stavern
www.sjoparken.no

Kontakt oss

 
Geir_leder copy (1).jpg

Geir Bergersen

Publisher
Telefon: +47 48 03 41 83
E-post:  geir@monitormagasin.no

Anders Olsen

 

Telefon: +47 922 08 524
E-post: anders@monitormagasin.no