Projektor ideell for faste installasjoner

Projektor ideell for faste installasjoner

Panasonic lanserer en ny 12 000 lumens laserprojektor som gir langvarig lysstyrket i samme kompakte, lette design som de eksisterende projektorene i 10 000 lumen-klassen.

RZ120_Projektor_Bild-636x410.png

PT-RZ120 SOLID SHINE-laserprojektor er tilgjengelig fra oktober, og kompletterer selskapets filterløse 1-Chip DLP laserfosfor-serie. Den er montert i samme chassis som 6000 lumen PT-RZ660-serien, og har en bransjeledende lysstyrke i forhold til størrelsen.

Projektorene har vedlikeholdsfri drift i opptil 20 000 timer, med lufttette og støvbestandige optiske enheter og kjølesystemer som eliminerer behovet for luftfiltre. Dette gjør at PT-RZ120 er godt egent til intensiv bruk i permanente installasjoner i utdanningsinstitusjoner, museer, utstillinger og for digital signage.

Den høye bildekvaliteten skyldes hybridhjulsystemet som gjengir svært rene farger ved å kombinere skarp og levende bildebehandling, samt SOLID SHINE-laserenheter, med dobbel lasermodul og dobbelt fosforhjul.

Digitalmodulert 10 000: 1 dynamisk kontrast styrer lysutslippet bilde for bilde, avhengig av bildets behov. Samtidig gjør synkroniseringsfunksjoner for flere projektorer det mulig å styre
dynamisk kontrast og lukkerfunksjoner over et nettverk av flere projektorer synkronisert fra en hovedprojektor.

PT-RZ120 støtter 4K videoinngang via enkeltkabel DIGITAL LINK eller en HDMI-terminal, og er videre rettet mot pro-installasjoner med 3G-SDI som samler HDMI, DVI-D, 5BNC, D-Sub og RS232C-tilkoblinger.

Projektorene er designet for å integreres i eksisterende kontrollsystemer og er kompatible med HDBaseT, Art-Net, Crestron Connect og PJLink protokoller. De deler også Panasonics familie av utbyttbare linser til 1 Chip DLP -modeller.

Norkring tar steget videre med DataMiner

Norkring tar steget videre med DataMiner

Mediability i strategisk partnerskap

Mediability i strategisk partnerskap