IBC 2019 i Amsterdam

Amsterdam by night

Amsterdam by night

Amsterdam på RAI i Nederland er det som det skjer denne uken, hit kommer over 50 000 besøkende fra hele kloden fra 13. til 17. september.

Noen av de største navnene innen kringkasting og AV-industrien vil være der på IBC 2019, inkludert kameraprodusenter som Canon, Nikon, Fujifilm, Sony og Panasonic, sammen med software og løsningsleverandører som Adobe og SanDisk, og kameratelefongiganter som Samsung og Huawei .

I tillegg til det enorme utstillingsområdet, omfatter IBC 2019 et omfattende konferanseprogrammet alt fra den tekniske siden av kringkastingsteknologi til kinovisninger av Game of Thrones-episoder med et panel med teknisk personell produksjonsteamet.

Med 6K-video som raskt har blitt et stift i kinematografidiskusjonen, og den raske relevansen av 5G i kringkasting- og teknologisektoren, forventer vi at noen veldig spennende ting vil finne veien til Amsterdam

Avslørt i dag i pressemelding, Rotolight Titan X2 vil være en av nyhetene på IBC 2019, og vi gleder oss til å se den personlig fra vårt første rekke.

Titan X2 hevder å komme med noe av det beste softlyset du kan få, og det tilbyr et enestående nivå av kontroll over lysegenskaper som diffusjon, fokus og spredning. Over 16,7 millioner farger kan styres, og løsningen fjerner behovet for geler.

Enheten tilbyr også synkroniseringsblitz med høy hastighet for stillbildefotografer, samt en serie filmatiske lyseffekter for å forbedre arbeidsflyten på kino- og videoprosjekter.

Titan X

Titan X

Nikon har avduket sitt speilløse filmoppsett: Nikon Z6 Essential Movie Kit, bygd rundt det videovennlige 24,5MP 4K Nikon Z6-karosseriet med full rammestørrelse.

Nikon, kommer med løsninger som Atomos Ninja V-skjermen, SmallRig-kamerabur og reservebatterier, og her får du alle kjerneverktøyene for å lage høykvalitetsfilmer.

Nikon Z6 Essential Movie Kit passer sammen med den nylig annonserte firmware som vil gjøre Z6 og Z7 til de første forbrukerkameraene som offisielt støtter RAW video ut av kamera.

Nytt fra Nikon

Nytt fra Nikon


Det er også mye rykter hva Sony kommer til å gjøre, med Sony A9 II som tilsynelatende kommer til å bli lansert i begynnelsen av oktober. Vi antar da at Sony A7S III blir kunngjort før utgangen av året - og med A7S II som ble avslørt på IBC 2016, får man en helhetlig rekkefølge med kameraer. Sonys videoorienterte A7S II har veldig behov for en oppdatering, med den aldrende 12,2MP-sensoren ser ganske knirket ut sammenlignet med den nyskapende 24,2MP Panasonic S1H og 33MP Sharp 8K videokamera. Og selvfølgelig, nå som Sony i ferd med å gå all-on på 8K i hele sin serie med TV-er og elektronikk, ville det være fint å se de passere 8K-barrieren med A7S III ...

Nytt fra Sony

Nytt fra Sony

Vi kommer med fortløpende nyheter i løpet av IBC2019 følg oss her eller på Facebook

Gjør deg klar for nye Canon C500

Navneskiftet innen lysteknologi

Navneskiftet innen lysteknologi