Navneskiftet innen lysteknologi

Navneskiftet innen lysteknologi

Thomas Diseth og Daniel Nielsen hos Cinetek AS på Filmparken

Thomas Diseth og Daniel Nielsen hos Cinetek AS på Filmparken

Lysleverandøren Deluxefilm bytter navn til CINETEK AS.   Selskapet gjør dette for å tydeliggjøre bedriftens kjernevirksomhet, forteller daglig leder, filmfotograf Thomas E. Diseth FNF, til Monitormagasin.  Deluxefilm, nå CINETEK AS, leverer high-end lys- og kamerarelatert utstyr til profesjonell film- TV- og videobransje.  Derfor er forkortelsen for Cinematography Technology høyst relevant sier Diseth.

Utover høsten vil vi arrangere filmlyssetting-workshops i tillegg til at vi har en mengde ”how-to-do” videoer og artikler på nettsiden.  Den seksjonen er under kontinuerlig utvidelse. Vi vil også lansere noen svært interessante nyheter fra flere av leverandørene våre, i forbindelse med IBC-messen i september.

Den nye nettsiden finner du på:  www.cinetek.no   

IBC 2019 i Amsterdam

Stavanger med som stopp

Stavanger med som stopp