Qvest Media og Carrosserie Akkermans

Qvest Media og Carrosserie Akkermans

Qvest Media, en verdensledende systemarkitekt og IKT-integrator, og Carrosserie Akkermans, et karosseristeknikselskap for OB-busser, inngår et eksklusivt partnerskap for Midtøsten og Nord-Afrika (MENA). De to selskapene samler sine respektive ferdigheter for å lage nye tekniske løsninger for produksjon og kringkasting.

Carrosserie Akkermans skal forenkle OB-buss markedet

Carrosserie Akkermans skal forenkle OB-buss markedet

Selskapene vil fokusere på økt teknisk og strukturell standardisering og et modulært kjøretøy-konsept. Det erklærte målet er også å utnytte nye produksjonsmuligheter. Teknisk sett vil en fullstendig IP-kapasitet av kjøretøyene spille en sentral rolle for å kunne forflytte produksjons-oppgaver til stasjonære produksjons- og kringkasting sentre via fjerntilkobling. Nettverk med skytjenester og ressurser vil også forenkle feltproduksjon og lindre de lokale OB-teamene. Den samlede pakken gjør at kundene kan bruke kjøretøyene på en mer allsidig, fleksibel og ikke minst kostnadseffektiv måte.

Tidligere har Qvest Media og Carrosserie Akkermans i fellesskap utviklet OB-busser for å avvikle fjernsyn, arrangementer, sportssendinger eller andre livesendinger. På grunnlag av dette felles samarbeidet utvider man nå til hele MENA-regionen.

-Basert på digitalisering og nye produksjonsstandarder som IP, 4K og HDR ser vi et økende behov for nye, fleksible og kostnadseffektive mobile produksjonsløsninger, sier Ahmad Al Kayal, salgssjef hos Qvest Media i Dubai. Akkermans 'kompetanse i oppbyggingen av høykvalitets og sofistikerte karosseriløsninger hjelper oss med å implementere våre medieteknikkkonsepter og arbeidsflytdesign på best mulig måte, og å ordne kundefokuserte og kostnadsoptimale nøkkelløsninger.

 -Vi er glade for å utvide vårt partnerskap med Qvest Media, sier Arjan Akkermans, administrerende direktør i Carrosserie Akkermans. Qvest Medias utmerkede posisjonering og regionale tilstedeværelse gir oss muligheten til å henvende oss til MENA-regionen med vår portefølje.

Det siste fellesprosjektet mellom de to selskapene er byggingen av to 4K / UHD produksjonsbiler til det internasjonale nyhetsbyrået Ruptly. Til tross for sine kompakte dimensjoner tilbyr OB toppmoderne utstyr for allsidig produksjon. De to kjøretøyene var utstilt på årets IBC 2018 i Amsterdam på Ruptlys stand 0.B05. Representanter for Qvest Media og Carrosserie Akkermans viste løsningen fram til interesserte besøkende

IT-sikkerhet for medieselskaper

IT-sikkerhet for medieselskaper

NewTek med NDI

NewTek med NDI