Qvest Media med lansering på IBC2018

Qvest Media med lansering på IBC2018

På årets IBC  i Amsterdam vil Qvest Media vise frem nyheter innen produktutvikling, Qvest.Cloud. Qvest.Cloud er en avansert styringsplattform som gjør det mulig for nettleserprogrammer fra tredjeparter å bli koblet til en integrert end-to-end arbeidsflyt, og kan brukes for å overvåke via et sentralt brukergrensesnitt. Løsninger som er integrert i plattformen er designet som en cloud-applikasjon som sikrer arbeidsflyt, automatisering via skylagring, brukeradministrasjon via enkel pålogging, tilgangshåndtering, overvåkning, måling , fakturering og en integrert IT-sikkerhet løsning.

Sjefen for Qvest Media heter Peter Nöthen og du kan møte han på IBC2018.

Sjefen for Qvest Media heter Peter Nöthen og du kan møte han på IBC2018.

Med Qvest.Cloud er det enklere enn noensinne å integrere og drive medietjenester og applikasjoner ved hjelp av moderne webteknologi. Qvest.Cloud bryter ned barrierene mellom installasjoner i lokale datasentre, private skyer og offentlige skyer - som Amazon Web Services (AWS), Microsoft Azure eller Google Cloud. Basert på et åpent grensesnittdesign kan tredjeparts IT- og medieapplikasjoner enkelt aggregeres med Qvest.Cloud, dette gjør det enklere  å bruke de samme filene på tvers av forskjellige løsninger: Qvest.Cloud gir brukerne direkte tilgang til alle funksjoner som er aktivert for dem.

Dette er ikke en løsning kun for tradisjonelle mediefirmaer, men alle bedrifter som ønsker å effektivisere og tjene penger på  digitale mediefiler. Med Qvest.Cloud kan nesten alle forretningsprosesser og arbeidsflyt forenkles og gjøres smidigere for å kunne reagere fleksibelt på endrede markedsforhold og produksjonskrav. Du får vertikal og horisontal skalerbarhet av Qvest avhengig av organisasjon og behov. Cloud-plattformen gjør det mulig å gjøre endringer i løsningen og skalere for ekstra prosesseringskraft.  Kostnadene for lokale løsninger blir derfor vesentlig redusert.  

Markedsklar til neste NAB 2018

Qvest Media tilbyr sitt nye produkt med applikasjoner av alle størrelser: fra pay-as-you-go-modeller og til større løsninger for tradisjonell medieproduksjon.  Men løsningen kan også komme som skreddersydde bedriftsløsninger og virksomhetsinstallasjoner som kan brukes til å integrere infrastrukturkravene til store bedrifter.

-Etter å ha gått gjennom behov og muligheter tok vi beslutningen høsten 2017 om at vi ville realisere Qvest.Cloud. Oppkjøpet av programvarespesialisten HMS media, som gjorde at vi kan bruke deres løsninger bragte oss et langt steg framover. Qvest.Cloud vil være fullt markedsklar på NAB-showet neste år, sier Peter Nöthen, administrerende direktør i Qvest Media Group. -Pre-launchen på IBC er en viktig milepæl i dette utviklingsløpet. Her kan kundene bli kjent med hvordan de kan bruke løsningen for å utvikle både kommersiell og teknologisk drift. Videre tilbyr IBC-messen oss den beste muligheten for å treffe nye kunder og samarbeidspartnere for Qvest.Cloud økosystemet, fortsetter Nöthen.

Qvest Media presenterer Qvest.Cloud til publikum på stand 3.B40 på årets IBC i Amsterdam for første gang. I livedemonstrasjoner vil besøkende få muligheten til å sjekke ut produktspekteret, samt funksjonaliteten og bruksmulighetene ved Qvest.Cloud.

 

 

.

Lys med Deluxe film 27.september

Lys med Deluxe film 27.september

Stødig stativ og lysere tider, fra Sachtler og Litepanels

Stødig stativ og lysere tider, fra Sachtler og Litepanels