NewTek med NDI

NewTek med NDI

En av de selskapene som kommer opp med IP er NewTek de fortalte om NDI på IBC 2018. NDI Embedded SDK utvider IP-videorevolusjonen for innholdsskapere i flere bransjer, inkludert kringkasting, AV, enterprise, media, spill og mye mer.

NewTek kunngjorde lanseringen av NDI® 3.7 som inkluderer et innebygd programvare-utviklingssett (SDK) for produsenter av videoenheter, inkludert kameraer, skjermer, omformere, spillkonsoller, videokonferanser, projektorer, smartkort og mye mer. Siden introduksjonen ved IBC 2015 har NDI-implementeringen fokusert på programvare som kjører på datamaskiner med massiv trekkraft, noe som bringer IP-video til millioner av brukere i tusenvis av løsninger. Med NDI-innebygd SDK kan produsenter av maskinvareenheter nå implementere NDI i sine produkter for å fungere sammen med tusenvis av videoprodukter som automatisk oppdager hverandre og deler video, lyd, metadata og mer, toveis i et standard Ethernet-nettverk med nær null-latens.

Nye forbedringer i NDI 3.7 for sluttbrukere er gratis verktøy for å analysere NDI-nettverks-strømmer og gi informasjon om bithastigheter, timing, video og lydformater og mer. Nye utviklerfunksjoner inkluderer integrert rammesynkronisering og automatisk lyddynamisk resampling, betydelige ytelsesforbedringer, betydelig forbedret nettverksytelse, neste generasjons feilkorreksjon for å unngå tap av pakker, forbedret nettverksoppdaging av kilder, forbedringer av gratis verktøy osv..

-Vi tror at fremtiden for video er programvare, datamaskiner og nettverk. Denne troen driver vår fremtidssyn der alle videoenheter er koblet sammen og i stand til å dele innhold i sanntid over et nettverk, sier Dr. Andrew Cross, president og CTO for NewTek. NDI er realiseringen av denne visjonen, og NDI Embedded SDK utvider rekkevidden til nye områder som tillater alle produsenter å delta og gi de betydelige fordelene ved NDI for kunder som vil ha IP-video.

Qvest Media og Carrosserie Akkermans

Qvest Media og Carrosserie Akkermans

Quine forenkler logging

Quine forenkler logging