IT-sikkerhet for medieselskaper

IT-sikkerhet for medieselskaper

Qvest Media utvider tjenesteomfanget av QM Security med en ny sky-løsning. Qvest Media fikk i fjor nye aksjeeiere RAG Stiftung Beteiligungsgesellschaft mbH er også eier i SecurView. Begge selskapene nå en del av samme gruppe selskaper og kan utnytte synergier: Etter en vellykket lansering av cloud management-plattformen Qvest.cloud, vil SecurView's cloud-sikkerhetskomponenter bli integrert i denne.

QM Security tilbyr en omfattende sikkerhetspakke som består av 24/7 overvåkning og support, analyse, penetrasjonstesting, rådgivning for sosialteknologi og utvikling av passende forebyggende tiltak.

Security.jpg

Med den økende bruken av IP-teknologi er cybersikkerhet stadig et kritisk problem for medie-bedrifter. For å gi kundene en omfattende rådgivning på dette området og tilby skreddersydde sikkerhetsløsninger, styrker Qvest Media sitt samarbeid med SecurView, som er en internasjonalt godt posisjonert leverandør av IT-sikkerhetsløsninger og -tjenester. I tillegg integrerer QM Security sikkerhetsløsninger fra porteføljen til nettverksspesialisten Cisco, som også er aksjonær i SecurView.

 IT-sikkerhetstjenestene som er utviklet i fellesskap av Qvest Media og SecurView dekker alle områder som mediebedrifter trenger for å beskytte selskaper mot interne og eksterne angrep på deres IT-infrastruktur: fra bedriftsnettverket til hele mediaforsyningskjeden samt vern av immaterielle rettigheter etter publisering av innhold . -Digitale teknologier i media og underholdningsindustrien dekker ikke bare spesifikk kringkastingsteknologi, men de inneholder allerede mange av de vanlige IT-komponentene, sier Thomas Müller, direktør for Qvest Media. -Vi ser også et skifte fra lokalt installert maskinvare til skytjenester og en sterk økning i bruken av Internett for forskning, media produksjon og distribusjon, legger han til.

For å beskytte applikasjoner, medieinnhold og annen data i skyen, kombinerer Qvest Media sin medieteknologi-kunnskap med SecurViews rammeverk for sky-sikkerhet. I tillegg bruker QM Security SecurityHQ, oneApp og IDA, ISE Deployment Assistant (Cisco Identity Service Engine). Dette skjer på grunnlag av IT-sikkerhetsstandardene EBU R 143 og ISO 27001 tilbyr QM Security sikkerhetskonsepter og løsninger som sikrer applikasjoner fra tredjeparter, som skyleverandører, for eksempel beskyttelse av arbeidsflyt og infrastruktur, blokkere virus, trojanere, ransomware og annen skadelig programvare , og gi sikkerhet og beskyttelse for kommersielle prosesser.

 QM Security vil presenterte sin sikkerhetsportefølje på årets IBC2018 sammen med Qvest Media på deres stand (3.B40). Her fikk man også demonstrert gratis sikkerhetsvurderinger av sky-tjenester.

 

Panasonic viktig for Media City

Panasonic viktig for Media City

Qvest Media og Carrosserie Akkermans

Qvest Media og Carrosserie Akkermans