Canon PRO FORUM - Et møtested for bransjen

Canon PRO FORUM - Et møtested for bransjen

Filmbransjen er i konstant utvikling. Hvordan fortelle historier, skaffe seg et publikum, holde seg oppdatert og drive effektivt? Dette var blant temaene som var på dagsorden under Canon PRO FORUM, som ble arrangert i samarbeid med Oslo16, en nonprofit-organisasjon som jobber med å fremme video og film i Oslo, i deres lokaler i Røverstaden

Canon PRO FORUM bød på en dag fylt med inspirasjon og ny kunnskap. Arrangementet er myntet på de som jobber profesjonelt med foto og video/film.Det ble skiltet med følgende foredragsholdere:

BRETT DANTON – internasjonal filmfotograf med lang erfaring og kunder som Emirates, Virgin Air og Land Rover. Brett fortalte blant annet om sine egne erfaringer med Cinema EOS og hvordan han skaper en optimal arbeidsflyt.

SIMEON QUARRIE – en anerkjent fotograf fra London som har klart å bygge opp en imponerende virksomhet. Simeon snakket om hvordan man kan utvikle sin egen virksomhet som fotograf og skape mer omsetning.

I tillegg fikk de besøk av den islandske instagrammeren GUNNAR FREYR som ga mange tips om sosiale medier og hvordan man skaper egen virksomhet på nettet.

Det var også mulig å se en rekke produktløsninger og få tips om hvordan man velger rett løsning til sitt bruk.
 

Stødig stativ og lysere tider, fra Sachtler og Litepanels

Stødig stativ og lysere tider, fra Sachtler og Litepanels

Crestron tok hjem 27 trofeer

Crestron tok hjem 27 trofeer