Crestron tok hjem 27 trofeer

Crestron tok hjem 27 trofeer

InfoComm 2018 har nett gått av stabelen i Las Vegas. Dette er Nord-Amerikas største messe for AV-industrien. Dette må sies å være en særs vellykket for Crestrons del, da de stakk av med hele 27 priser i en rekke kategorier. Det amerikanske selskapet, med hovedkvarter i New Jersey, er verdensledende innen teknologi for bedriftskontroll og automasjon, er naturligvis mer enn fornøyd med anerkjennelsen de har fått fra egen bransje.

DM® NVX Series Encoders/Decoders, Crestron Mercury® konferansesystem og Crestron XiO Cloud™ Service, er blant produktene og tjenestene som stikker av med topp-plassering ved Nord-Amerikas største messe for AV-industrien.
Fred Bargetzi, CTO hos 

Fred Bargetzi, CTO hos 

I en presse melding uttaler de at “Crestron er ekstremt stolt og bæeret av å bli anerkjent av AV-industrien med en, for selskapets del, rekordstor samling av 27 utmerkelser på en messe, på InfoComm 2018” sier Fred Bargetzi, som er teknisk overhode ved bedriften. “Disse prisene er en bekreftelse på det dedikerte og nyskapende arbeidet til flere hundre ingeniører og visjonærer i vår avdeling for forskning og utvikling. De deler en entusiasme og ustanselig driv for å flytte grenser for hva som er mulig å oppnå, samtidig som de ersvært gode på å forstå og forutse hvilke behov våre kunder har”, fortsetter han.

Crestron lager tekniske løsninger for integrering av annen teknologi. De har automasjons- og styringsløsninger for hjem og offentlige bygg, som gir full kontroll ved et tastetrykk. Det gjelder integrasjon av ting som AV, lys, solskjerming, sikkerhet, bygnings- og klimakontroll, som bidrar til forutsigbarhet, komfort og trygghet. Alle produktene lages med tanke på samhandling og gir mulighet for overvåkning, styring og total kontroll av helheten fra en plattform.

Her er hele lista over priser de tok hjem (på engelsk, av flere årsaker):

rAVe Reader’s Choice Awards

  • Reader’s Choice Award: Favorite Manufacturer-Based Technical Support Team
  • Crestron Mercury: Favorite Overall Systems Product

Commercial Integrator Best Awards

SCN Installation Product Awards

Sound & Video Contractor Best of Show

AV Technology Best of Show

 Digital Signage Best of Show

 Tech & Learning Best of Show

 

Installation Magazine Best of Show

Pro Sound News Best of Show

  • DSP-1283: Crestron Avia™ 12x8 Digital Signal Processor

Government Video Best of Show

 

Canon PRO FORUM - Et møtested for bransjen

Canon PRO FORUM - Et møtested for bransjen

KONKURRANSE for Panasonic EVA-fotografer!!

KONKURRANSE for Panasonic EVA-fotografer!!