Ny mann hos Danmon

Ny mann hos Danmon

Joakim Torssander ble rett før påske ansatt som forretningsutvikler hos Danmon. Hans arbeidsoppgaver blir å se hvordan den tradisjonsrike bedriften best mulig kan tilpasse seg endringer i dagens medieverden, og fortsette å være den innovative leverandøren av teknikk og løsninger som bransjen er vant med.

Torssander kommer fra jobb i Bauer Media, der hans oppgaver bestod i å sørge for at lyd og teknikk arbeidet sammen for å nå ut til alle lytterne til de forskjellige kanalene bedriften har under sin paraply. Selv startet hans karriere som nysgjerrig tenåring i Trollhättan, før han studerte i Lund, i kombinasjon med praktisk radioarbeid og som lærer i radioteknikk ved Akademi Båstad.

Joakim Torssander er nyansatt forretningsutvikler hos Danmon.

Norgesoppholdet skulle egentlig bare vare et år, mens han hjalp Kanal 24 i gang med sin stasjon i 2004. Nå nesten 20 år senere er han altså gått over til leverandørsiden i bransjen og ser frem til å bruke sin kompetanse til å drive Danmon videre. - Jeg føler min styrke er at jeg med min bakgrunn vet hva bransjen vil ha og hva den trenger, forklarer Torssander.

Ny rolle i kjent landskap

Fremover vil han jobbe tett på sitt etablerte nettverk for å finne ut hva Danmon kan tilby av gode løsninger, enten det er hardware eller software, til det nordiske markedet. Han legger til at Danmon er opptatt av hvordan nye generasjoner bruker deres utstyr, ved å levere gode, intuitive løsninger som lever opp til kundens forventning til brukervennlighet.

Selv om Torssander har en bakgrunn der han først og fremst har jobbet med lyd for radio, har han en bred erfaring og forståelse av hvilke utfordringer de som jobber med broadcast møter. - Danmons posisjon i markedet gir meg et godt utgangspunkt for å videreutvikle min kjennskap til et bredere fagområdet enn det jeg tidligere har jobbet med, men jeg føler meg trygg på at jeg har god nok oversikt, forteller Torssander, før han ydmykt legger til at han alltid kan lære mer.

Danmon skal fortsette å vokse

Danmon har i dag 11 ansatte og Torssander kan avsløre at de skal fortsette å øke staben. I disse dager har de ute en annonse der de søker etter en til å drive salg av løsninger til profesjonelle lydsystemer.




Nyheter fra Canon

Nyheter fra Canon

Velkommen til fremtiden

Velkommen til fremtiden