Festene under LLB 2019

Festene under LLB 2019

Messe er ikke bare fagprat og ny teknikk, det er vel så viktig med det sosiale. Og det er litt av hvert å velge mellom, både onsdag og torsdag. Noen av festene er i umiddelbar nærhet, mens andre setter opp buss for å ta deg dit det skjer. Fellesnevneren for de alle er god mat og læskende drikke, for slitne messevandrere. Ellers er det litt forskjllig på programmet på de forskjellige arangmentene. (klikker du på bildet, går du rett til påmelding for arrangementet).

Fusjonsfest

Bary fusjonerte nylig med Spekter Lyd og Lys, og markerer dette i H3Arena, som ligger rett over gaten for Telenor Arene. Onsdag 6. mars lokker de med grillmat, tilberedt av sjefen sjøl, samt live musikk fra bandet LØV. Øystein Skar og Marte Ebberson, som tidligere var med i Highasakite, har slått seg sammen med The Voice-vinner Martin Halla. LØV er altså resultatet, og omtales av Gaffa som mulig Norges nye supergruppe. Det løver uansett godt for festen. Lydutstyr fraClair Brothers sørger for at du får en god opplevelse. Bary fikk nettopp distribusjonsavtale med de i boks.

Fest på ‘lokkale’

Meldinger-bilde2087565214.jpg

Avon fyller en buss og inviterer gjester med seg til lagerfest, også på onsdag. Dekan lyd, så det må forventes at det blir god musikk, men de lover også mat og drikke for de som tar turen til Hasle. Ellers arrangerer også Avon PunchLunch både onsdag og torsdag 12.00 til 14.00, med fristelser, utlodning med mer. For påmelding til lagerfest stikker du innom Avons stand, så ordner de det.

Bright-fest to dager på rad

Både onsdag og torsdag kan du kaste deg på en buss som tar deg rett til langhuset på Salt, der Bright byr på mat, drikke og god stemning for hele bransjen. Vi aner at det legges opp til mingling og avslappet steming, og det kan kanskje være nettopp det som trengs etter en lang messedag.

Alle gode ting er tre - i Prindsens hage

Atendi, Pyrotenikk og Trippel-M slår seg sammen og holder bransjefest torsdag 7. mars, der det loves spektakulære demonstrasjoner av deres utstyr, i tillegg til mat, drikke og topp stemning fra 18.00 til krampa tar deg, eller 23.00. Hva enn kommer først. Du får festbånd om du stikker innom en av arrangørenes stander.

På Parkteateret

image002.jpg

Lydrommet og Lite Nordic gjør felles sak og inviterer til fest og demonstrasjon av utstyr på Parkteateret på Grünerløkka. Blant annet JBL VTX A8, Yamaha PM10 og Sennheiser mikrofoner. Det blir lyd, lys, lystig stemning og fingermat til de som innfinner seg der. Fra scenen kan du også oppleve artister som Tom Mathisen og Atle Pettersen. Ta en tur innom deres stand for mer informasjon om påmelding.

Faglig påfyll under LLB

Faglig påfyll under LLB

Lys fremtid for Rotolight

Lys fremtid for Rotolight