Faglig påfyll under LLB

Faglig påfyll under LLB

LLB er først og fremst en messe der du kan se det nyeste innen utstyr og tekniske løsninger, men ikke utelukkende. Hver dag får du mulighet til å delta på gratis seminarer, og betalte kurs, der du kan tilegne deg ny kunnskap og kompetanse. Monitor gir deg oversikten over de 17 forskjellige mulighetene til å bli litt mer opplyst.

Først ut er Rolf Ruud fra Mediability som gir en innføring i NDI, og mulighetene og bruksområdene som finnes med video over IP. Tett etterfulgt av Hans A. Mehus fra

Scandec systemer AS som holder et langt og grunnleggende kurs om nettverk, fra kabler, fiber, switcher og Wifi via IP-adresser, nettverksmasker og VLAN til Multicast, Dante, AVB, AVoIP og IGMP snooping.  Deretter går det slag i slag, med seminar om lover og regler fra Skatteetaten, immersive audio, decibelmåling, LED-lys, Dante og mye annet.

Programmet er bredt, og dekker alle områder i bransjen, både lyd, lys og bilde. Det er også fokus på arbeidsflyt, sosiale medier og AI.

Se hele listen under.

Web-TV fra LLB 2019

Web-TV fra LLB 2019

Festene under LLB 2019

Festene under LLB 2019