Bosch PRAESENSA setter ny industristandard

Bosch PRAESENSA setter ny industristandard

Bosch Public Address og Voice Alarm System blir IP-basert. Alle systemkomponenter er IP-baserte for maksimal fleksibilitet og skalerbarhet. Forsterkerarkitekturen fordeer kraften “smart” for lavere egenkostnader, og det er ingen “single point of failure” siden den har innebygd redudans. Brukerfokusert design på Call station gir et intuitivt brukergrensesnitt.

1325178.jpg

PRAESENSA er den nyeste Public Address og Voice Alarm System fra Bosch - IP-tilkoblet med alle funksjoner. Alle komponenter i systemet er nettverksbaserte, og sikrer maksimal fleksibilitet og skalerbarhet fra små, sentraliserte til store, desentraliserte systemer. Bosch OMNEO * IP-arkitekturen støtter DanteTM lydnett, AES67 og AES70 protokoller. Den innovative flerkanals forsterker arkitektur med intelligent effektfordeling over forsterkerutgangene og den integrerte tilbake-kanal forbedrer effektiv utnyttelse av tilgjengelig effekt, uavhengig av taleren lasten i hver sone. Som et resultat er færre forsterkere nødvendig, noe som sparer opptil 50 prosent plass, strøm og backup-batterier og fører til en svært konkurransedyktig eierandel.

PRAESENSA tilbyr spesielle funksjoner for det høyeste nivået av datasikkerhet og full nettredundans med smart integrering av funksjoner og backup-fasiliteter. Ingen “single point of failure” er kjernen i systemkonseptet, og det er bare noen få forskjellige enheter som trengs for å møte alle system og brukerbehov.

Det intuitive grensesnittet til anropsstasjonen gir en optimalisert brukeropplevelse gjennom en effektiv kombinasjon av berøringsskjerm og knapper. Klar status tilbakemelding sikrer brukervennlighet for operatører.

PRAESENSA er et omfattende system som er godkjent i henhold til EN 54-16, og kan enkelt tilpasses til skiftende behov. Det gir full kontroll per sone for å skape den rette atmosfæren med bakgrunnsmusikk og til å møtekrav til taleforståelse for bedrifter og nødhjelpsoperasjoner, noe som gjør det til en utmerket løsning i de fleste bygninger.

Bosch har mer enn 90 års erfaring i høyttalersystemer og som markedsleder, introduserte Bosch den første nettverk digital Public Address Systems og Voice Alarm System 15 år siden og fortsetter å utvikle innovative løsninger. Nå presenterer Bosch hele IP-baserte PRAESENSA, en løsning som kobler sammen alle punkter og gjeninnfører nye industristandarder.

PRAESENSA Public Address og Voice Alarm System forventes leveringsklar i juli 2018.

 

* OMNEO

OMNEO er en arkitektonisk tilnærming for tilkobling av enheter som trenger å utveksle informasjon som lydinnhold eller enhetskontroll. Omneo basert på flere teknologier, inkludert IP og åpne offentlige standarder som støtter dagens teknologi - slik Audinate sin DanteTM - mens morgendagens standarder er vedtatt. OMNEO tilbyr en profesjonell løsning som gir interoperabilitet med unike funksjoner for enklere installasjon, bedre ytelse og større skalerbarhet enn andre IP-tilbud på markedet.

Adobe After Effects runder 25 år.

Adobe After Effects runder 25 år.

Profesjonelle opptak i Full HD med Canons nye LEGRIA HF G26

Profesjonelle opptak i Full HD med Canons nye LEGRIA HF G26