Skreddersydde touchscreen

Skreddersydde touchscreen

Den nye skjermløsningen rettet mot forhandlere, museer og high end-bedrifter, er bygget med Panasonics 55-tommers skjermer. Dette er en kostnadseffektiv metode for å lage en interaktiv videovegg-skjerm i hvilken som helst størrelse. De vanligste konfigurasjonene er 2x2, 3x1, 3x2, 4x2 eller 4x3. Berøringsskjerm-funksjonen installeres på stedet av Panasonic som en del av en servicepakke, men kan også bestilles separat. Det er med andre ord et virkelig skreddersydd system.

Videovagg Panansonic

Panasonic har tilgjengelig tre forskjellige typer 55-tommers skjermer i700 cd / m2 (VF1-SST og LFV70-SST) og 500 cd / m2 (LFV8-SST). Disse girhøy lysstyrke og synlighet med robust drift døgnet rundt. Alle skjermene er utformet med en sømløs ramme, slik at videoveggene ikke har noe som forstyrrer mellom skjermene.

ShadowSense-teknologien bruker sensorer til å spore skyggen til et objekt og dens nøyaktige posisjon. På større videovegger kan teknologien gjenkjenne opp til 20 forskjellige berørings-punkter, mens enkle konfigurasjoner slik som 2x1, har 12 berøringspunkter. Teknologien registrerer og bytter automatisk mellom inngangsenheter, som for eksempel en fingertupp eller en pekepenn. Den kan også å identifisere og ignorere utilsiktede berøringer.

Alle 55-tommers skjermene er tilpasset digital signage med innganger som automatisk synkroniseres med HDMI, DisplayPort, Digital Link og USB-tilkobling. Skjermene kan monteres både stående og liggende.

Hver berøringsvideovegg er skreddersydd etter kundenes ønsker, i samråd med Panasonic forteller Torbjörn Mähler i Panasonic.

David Lynch høytaler

David Lynch høytaler

IBC 2018 - Amsterdam er fortsatt i skyene

IBC 2018 - Amsterdam er fortsatt i skyene