David Lynch høytaler

David Lynch høytaler

David Lynch er kjent som regissør, filmmanuskriptforfatter, skuespiller, kunstner og musiker. Samarbeidet som i dag ble kjent er en spesialutgave av høyttalerne Beosound Shape, Beoplay M5 og Beoplay P2, hvor den ikoniske kunstneren har valgt ut bilder og detaljer fra serien «War Between the shapes» - et arbeid opprettet på 1970-tallet.

M5_DavidLynch_Hero.jpg

Samlingen inkluderer denne eksklusive Beoplay M5, en kraftig, trådløs høyttaler med True360 Bang & Olufsen Signature Sound og Beoplay P2, en bærbar høyttaler med rik lyd og smarte tilkoblingsfunksjoner. Både Beoplay M5 og Beoplay P2 har kunstverk fra serien "War between the
Shapes.

On The Road Again - Monitor Roadshow 2018

On The Road Again - Monitor Roadshow 2018

 Skreddersydde touchscreen

Skreddersydde touchscreen