Århus musikkhus tar inn Robe-inventar

Århus musikkhus tar inn Robe-inventar

Med plass til 1600 publikummere i den største salen, gjør konsertanlegget i Århus også til et av Danmarks største. Og det er i denne salen man har installert et stort antall av Robes LED Wash-Beam-inventar, Spiider. Det dreier seg nærmere bestemt om 78 eksemplarer.

Samtlige inventarer, de første i fabrikken merket med den tsjekkiske produsentens logo, ble levert av den danske distributøren Light Partner. Og ifølge Århus musikkhus' lysanvarlig Ole Nielsen, er Robe en produsent som omtales ofte.

– Det er for tiden stor etterspørsel etter deres produkter, noe som ikke
var tilfellet for tre år siden.

Oscarbelønnet animasjon

Oscarbelønnet animasjon

Alt for få vet hvordan live-streaming skal gjøres

Alt for få vet hvordan live-streaming skal gjøres