Mye aktivitet hos Foto.no

Mye aktivitet hos Foto.no

Foto.no gjør nye fremstøt mot proffmarkedet fra sin drøyt 1 år gamle butikk i Barcode. I slutten av mars hadde de markedsdager, der vi blant annet fikk en rask introduksjon av GoPros nye 360 kamera, samtidig som de hadde live produksjon av foredragene som for anledningen var flyttet ut fra bakrommet til fellesarealet i kjøpesenteret de er tilknyttet. Forhåndspåmeldingene viste seg å kreve mer plass enn de kunne stille med selv. Ellers var butikken fylt opp av leverandører og produsenter av, først og fremst stillkameraer, men også tilbydere av utstyr som fungerer for flere bruksområder.

Hektisk aktivitet med strømming fra foredragene på vårmessen.

Hektisk aktivitet med strømming fra foredragene på vårmessen.

Den største nyheten var likevel presentasjonen av det ferskeste tilskuddet i proff-avdelingen for video. Rolf Ravndal, som tidligere har jobbet for Mediability og Engströms skal nå fortsette å server videoutstyr til nye og gamle kunder, fra sin base i Stavanger, men på vegne av Foto.no. Det er en kar med mye erfaring og lang fartstid i bransjen som når kler seg i oransje farger, og for de som kjenner han fra tidligere er det en svært oppdatert og engasjert ny medarbeider de har fått på plass, i tillegg til de tre andre som det siste året har utgjort avdelingen for profesjonelt videoutstyr hos butikken.

Kandao Obsidian 360 – VR for et bredere marked

Kandao Obsidian 360 – VR for et bredere marked

Sennheiser til topps i Lisboa

Sennheiser til topps i Lisboa