Qvisten og Stargate Media slår seg sammen

Qvisten og Stargate Media slår seg sammen

Skaperne av folkekjære Flåklypa, og Stargate Media, som har spesialisert seg i fortellerteknologi slår seg sammen og blir Qvisten XTND. Med kombinerte krefter og kompetanse skal til skape fremtidens digitale fortelleringer for unge og voksne.

– Qvistens 30 år lange erfaring med fokus på historiefortelling forsterkes nå med Stargate Medias teknologiske ekspertise. Dette er kruttet i Qvisten XTND. Navnet XTND er essensen av hva som gjør oss unike: Vi tar fundamentet som hvert selskap har bygget og forlenger opplevelsene, kompetansen og produktbredden, sier Fredrik Kiøsterud, daglig leder i Qvisten.

Målet for sammenslåingen er å levere moderne og komplette opplevelser for publikum, ikke bare i Norge men også internasjonalt.

– Qvisten XTND vil kunne håndtere prosjekter av enhver størrelse og kompleksitet til alle plattformer, og vil tilby alt fra konseptutvikling til produksjon av animert, interaktivt og immersivt innhold for attraksjoner, underholdning, spill og utdanning, sier Arnt Scheele, kommersiell leder i Qvisten XTND.

Hyderakselratoren i Hunderfossen Eventyrpark

– Vi har jobbet målrettet med å komme dit hvor våre historier og produkter kan gjøre seg bemerket på det internasjonale markedet. Qvisten XTND blir en veldig viktig brikke for å posisjonere oss der, og vise frem selskapets kompetanse innen teknologi og publikumsopplevelser, sier Anita Krohn Traaseth, styreleder i Qvisten XTND.

Internasjonalt fikk Qvisten oppmerksomhet da de vant den høythengende Thea-prisen for sin attraksjon i Hunderfossen Eventyrpark. Hyperakselratoren er en 4d-attraksjon som er bsert på Flåklypauniverset.

Velkommen til fremtiden

Velkommen til fremtiden

Populære programmer nå på iPad

Populære programmer nå på iPad