IBC 2021 avlyses i desember

IBC 2021 avlyses i desember

Den fysiske IBC 2021-messen har blitt avlyst bare ti dager før den skulle holdes på RAI Amsterdam fra 3.-6. desember.

IBC 2021 på RAI blir avlyst, håper å komme tilbake i 2022.

IBCs kansellering kommer ettersom antallet Covid-19-pasienter på nederlandske sykehus har svulmet opp til sitt høyeste nivå siden mai de siste ukene, og forventes å øke ytterligere ettersom pandemien hopper til rekordnivåer.

Nederlandske Covid-pasienter blir overført til Tyskland mens lokale sykehus sliter mens de siste ukentlige rekordtallene registrert hos landets nasjonale helseinstitutt, tallene viser nå en økning på 39 prosent sammenlignet med forrige uke.

Tilbakemeldinger fra vanlige IBC-utstillere og besøkende spilte også sin rolle i beslutningen til IBC Partnership Board om å avlyse i tide for å hindre utstillere og besøkende fra å reise til Nederland.

I en e-post som forklarer beslutningen om å kansellere det fysiske showet, sa IBC-sjef Mike Crimp: "IBC2021 vil finne sted på IBC sine Digitale arenaer og vil inkludere et omfattende innholdsprogram, en plattform for å vise fram de siste produktene og innovasjonene. Her blir også en mulighet til å møte og få kontakt med bransjen.

"Fra våre mange samtaler med forskjelige aktører er det klart at bransjen ikke kan vente med å komme tilbake til ordinær virksomheten, og vi er forpliktet til å levere en engasjerende og trygt fysisk IBC i 2022."

IBC Digital kjører fra 21. oktober til 13. mars.

Med Giske-film til Amsterdam

Med Giske-film til Amsterdam

Spenstig liveseminar om lys