LLB 2019 er rett rundt hjørnet

LLB 2019 er rett rundt hjørnet

LLB nærmere seg med stormskritt, og vi gleder oss til å lansere vår spesialutgave av Monitor, med egen LLB-guide i midten av bladet. Komplett utstillerliste ble klar sist uke, og den finner du oversikt over her, til høyre

Monitor kommer til å være tilstede under hele messen, med strategisk plassering i foajéen, så det er enkelt å finne oss. Vi har allerede gjort avtaler med flere av dere, men om det skulle være noen som ønsker kontakt med oss for en prat under messen, så kommer vi mer enn gjerne innom for en prat om nyheter og andre spennende aktiviteter dere måtte ha. Send oss gjerne en mail i forkant, så kan vi gjøre en avtale om tidspunkt.

Ellers vil Monitor produsere levende bilder, med intervjuer, nyheter og annet fortløpende under hele messen, og vi gleder oss til å få innblikk i hva de forskjellige utstillerne har med for å vise frem.

Besøkende må melde seg på i forkant, men det gjøres veldig enkelt ved å med eventbrite, og er helt gratis.

Vi ses 6. - 8. mars i Telenor Arena.

_46K1295 (1).jpg
Interfoto kjøpt av Foto.no

Interfoto kjøpt av Foto.no

Nytt fra Sennheiser på NAMM

Nytt fra Sennheiser på NAMM