Axon seminar hos Danmon

Axon seminar hos Danmon

Axon leverer løsninger for IPTV blant annet Neuron-plattformen. Neuron-plattformen gjør IP til IP og SDI til IP-prosessering, enklere for deg som bruker. Du kan tilpasse løsningen helt etter ønske og behov. Axon har også løsningen Cerebrum som er verktøy for kontroll og overvåking av alle produkter med ekstern grensesnitt mot omverdenen. Alt dette og mer til ble presentert hos Danmon, som er Axons nye forhandler i Norge.

Axon leverer utstyr til infrastruktur for TV-selskaper og har tekniske løsninger for IP, og løsninger for annen kringkasting av signaler. Danmon har vært en av de største forhandlerne av løsninger innen kringkasting her i Norden ..

Axon_Logo CMYK with strap no bar.jpg

I vår web-tv-rapport fra Axon sitt seminar hos Danmon i Oslo før jul, får du vite noe mer om deres løsninger Neuron og Cerebrum. Vi intervjuer salgsdirektør Marc Derks og CTO Peter Schut hos Axon, samt tar en prat med Øivind Iversen hos Danmon Norge

Verdens minste 6000 lumen laser projektor-serie

Verdens minste 6000 lumen laser projektor-serie

Faglig førjulskos hos Foto.no

Faglig førjulskos hos Foto.no