On The Road Again - Monitor Roadshow 2018

On The Road Again - Monitor Roadshow 2018

Atter en gang legger vi ut på veien med spennende utstillere, for å besøke Bergen, Trondheim og Oslo. Vi har gledet oss siden før sommeren til å invitere alle interesserte til Monitor Roadshow, og er nesten like nysgjerrig som vanlige besøkende på hva som blir presentert av de forskjellige utstillerne. Litt vet vi jo allerede.

Atendi

Atendi.jpg

Atendi leverer lyd, lyd og studio-/sceneteknikk til hele landet. Atendi er eksklusiv importør av ledende merker innen områdene lys-, lyd- og sceneutstyr, samt distributør av audiovisuelt utstyr. Med deres kvalitetsprodukter, kombinert med god fagkunnskap og fokus på service/support, løser deres dyktige medarbeidere et bredt spekter av oppdrag. Atendi ble i 2018 valgt som distributør av High End Systems for Danmark, Norge og Sverige. High End Systems er bl a kjent for Hog lysbord og deres serie av movinglights av ypperste kvalitet.

Avon

Avon.jpg

Avon Lyd holder til i Trondheim og Oslo, og tilbyr produkter, installasjon og rådgivning til profflydmarkedet. De skreddersyr løsninger for et bredt spekter av kunder over hele Norge, og har spesialisert seg på salg og installasjon av konsertlyd, restaurant- og blubbsystemer, konferanselyd, kirker, forsamlingshus og skoler. Avon har nettopp feiret sin første 10 år, og satser vel på suksess i mange tiår til.

På RoadShowet har de valgt å fokusere på høyttalere fra VUE Audiotechnik, lydmiksere fra Yamaha og mikrofoner fra Point Source Audio, selv om det selvsagt vil være mulig å få informasjon om alle deres produkter og tjenester.

Foto.no

FotoNo.jpg

Foto.no er et kjent navn for alle stillfotografer, men de satser sterkt mot markedet for levende bilder også. De leverer løsninger til de største mediehusene i Norge, –som TV2, Aftenposten, Dagbladet, DN, Aller Media samt utleieselskaper som Storyline og HDR. Foto.no representerer selskaper som Canon, Sony, Blackmagicdesign, Sound Devices, Panasonic og Decimator Design.

Focus Nordic

Focus Nordic.jpg

Focus Nordic er Europas største distributør av fotoutstyr, og finnes i hele Skandinavia, Baltikum og Polen. Selskapet er ledende i Norge innen optikk til film og foto med merkevarer som Tamron, Zeiss, Samyang, Kipon osv. Focus Nordic leverer også lys og lyd til studio. Nytt av året er 5.8GHz Wireless Mikrofoner fra Saramonic ved navnet VmicLink5.

Nordic Pro Audio

Nordic Pro Audio.jpg

Nordic Pro Audio AS ble etablert av morselskapet i Danmark, med egen norgesavdeling sommeren 2018. I Danmark er Nordic Pro Audio en av større leverandørene av løsninger for profesjonell lyd. I Norge har Country Manager Jesper Kolvig lang erfaring fra den profesjonelle lydbransjen. Viktige produkter som de representerer i Norge er Sound Devices og Wisycom.

Lydrommet

Lydrommet.jpg

LydRommet AS ble stiftet i 1978, og er i dag en av landets største leverandører av profesjonelle lydløsninger. De kan bistå i alle faser av et prosjekt, fra konsultasjon og prosjektering, til salg, installasjon og vedlikehold. Alle deres ansatte innen prosjekt og salg har lang erfaring som utøvende lydteknikere. Lydrommet leverer løsninger der de kan spille på leverandører fra anerkjente fabrikanter som AKG, BSS, Crown, JBL, Soundcraft, Studer, Focusrite og Phonak.

Videoutstyr

Videoutstyr.jpg

Videoutstyr Norge AS hjelper sine kunder med utstyr for å fortelle historier og kommunisere i alle medier. Deres kunnskapsrike medarbeidere kan gi råd om hvilke produkter som dekker alle behov fra opptak og postproduksjon til distribusjon og presentasjon. De har erfaring med hele arbeidsflyten om du jobber med streaming, TV- og filmproduksjon, overvåking eller sosiale medier. Produktsortimentet deres innen proff video er bredt, så det er ikke utenkelig at de kan skaffe det meste. De fører produkter fra et stort nettverk av små og store leverandører, som for eksempel Blackmagic Design, Canon, Panasonic, Manfrotto, Sony og SWIT.

Bose

Bose.jpg

Bose er en av verdens ledende produsenter av lydprodukter for både private og amatører. De leverer hodetelefoner og høyttalere av verdensklasse. Bose professional leverer løsninger for lydkontroll og design gjennom effektive software løsninger for profesjonell lyd.

Deluxefilm

Deluxefilm.jpg

Deluxefilm er en spesialist innen leveranse av lys og lysutstyr til den profesjonelle bransjen. Grunnlegger av Deluxefilm Thomas Diseth har lang erfaring som lysmester og filmfotograf. Deluxefilm kan oppdatere deg på DMX-styring for LED-lys, i tillegg har de mye av det du trenger for å sette lys på scene, film eller TV-bilde.

Sennheiser

Sennheiser.jpg

Sennheiser er et navn mange har et forhold til og de leverer lydteknologi i et bredt register til store og små aktører. Foruten mikrofoner og hodetelefoner, leverer de også totalløsninger for møterom, museer og utstillingslokaler og mer.

Futuresales

Futuresales.jpg

Future Sales dekker alle behov innen lyd, lys, AV og sceneteknikk. De har base i Danmark, men har hele Norden som satsingsområde. I tillegg til å levere utstyr enkeltvis og i pakker, kan Future Sales bistå med totalløsninger i forbindelse med events, permanente installasjoner eller totaloppdatering av det tekniske utstyret i lokalene.

Engströms

Engstroms.jpg

Svenske Engströms har etablert seg i Norge med egen norsk avdeling. Engströms selger kameraer, lagring & tilbehør av høyeste kvalitet til riktig pris. Deres kunder er alt fra store tv- og filmselskaper til vanlige privatpersoner. Droner, Sony sitt kamera VENICE, LED-lys og lagringsløsninger er noen av de produktene de kan tilby. (Engstrøms stiller bare ut i Oslo)

Vi gleder oss til å åpne dørene på Scandic Ørnen i Bergen den 15. oktober. Øvrige datoer er 17. oktober i Trondheim og 19. oktober i Oslo. Det er påmelding på internett, om du følger lenken i teksten.

Camera Nordic på plass i Oslo

Camera Nordic på plass i Oslo

David Lynch høytaler

David Lynch høytaler