Scandinavian Photo med nytt konsept og ny butikk

Scandinavian Photo med nytt konsept og ny butikk

Begynnelsen på 2018 er tidspunktet da Scandinavian Photo åpner sin første flaggskipbutikk i Sverige, med beliggenhet sentralt i Stockholm, i Vasagatan 16. I forbindelse med åpningen av den nye butikken, lanseres et helt nytt visuelt og innholdsmessig konsept, ifølge pressemeldingen.  

Målet med den nye butikken er at selskapet skal kunne tilby en helhetsopplevelse i henhold til foto og film, i form av et opplevelsessenter - som blir første av sitt slag i Norden. 
Lokalene kommer også til å inneholde fotostudio, et stort utleieområde, printeavdeling med eget utskriftslab, kurs- og forelesningslokaler, avdeling for pro- og B2B-kunder, serviceavdeling, kafé, og egen plass hvor fotografer kan sitte og jobbe. I tillegg kommer SPART, som er en del av Scandinavian Photo Group, til å få en egen plass til galleri samt til utsalg av moderne plakater og signert fotokunst.

La folk se det som det er

La folk se det som det er

TEST: Audiofuse

TEST: Audiofuse