La folk se det som det er

La folk se det som det er

Scandec og Panasonic har utvidet samarbeid av profesjonelle produkter. Tidligere var Scandec distributør for Panasonic displayer, men fremover kommer de også til å distribuere Panasonic projektorer for kunder i det norske markedet. Panasonic jobber aktivt sammen med Scandec for å forsterke sin tilstedeværelse i Norge!

Å si at samarbeidet er helt nytt blir litt feil, for dette handler mer om en utvidelse og sementering av en dialog som har pågått i drøyt 1 ½ år, sier Tony Grass, ansvarlig for Panasonics Visual produkter i Norge. Panasonic ønsker å etablera kontakt med nye kundegrupper med større helhetsløsninger, og der kommer Scandec inn med sin kompetanse og muligheter for å legge til rette for at Panasonics visuelle produkter velges når kunder skal oppgradere eller legge grunnlag for sitt utstyrsutvalg.

Den nye teknologien forlenger levetiden til projektorene.

TONY GRASS, SALGSANSVARLIG FOR PANASONIC VISJON NORGE

Panasonic har gjort grep for å bli en konkurransedyktig aktør innen displayer og projektorer til profesjonelt bruk. Særlig projektorer har fått et kvalitetsløft som vil glede brukerne. Det handler i hovedsak om bildekvalitet, levetid og økt lysstyrke ved å ta i bruk laser fremfor lampe. Dette har mange fordeler, som overstiger den moderate kostnadsøkningen, for de som bruker projektorer aktivt. – Den nye teknologien forlenger levetiden til projektorene. Det er ikke bare bruksslitasje man har fått bukt med i denne forbindelse, men også ekstern påvirkning som transport og temperaturvariasjon har vesentlig mindre innvirkning på levetid med laser. – De tåler røffere behandling nå, noe som må være en stor fordel for utleiemarkedet. Tony Grass fortsetter med å forklare at overgang til projektor med laser ikke behøver å bety at man må bytte ut alt av utstyr. Gamle linser, for eksempel, passer også på de nye maskinene. Behovet for å bytte laser er ikke tilsted, som med lamper. Dette bidrar til å øke gjensalgsverdien, skulle man ønske å oppgradere utstyrsparken i fremtiden.

Forøvrig passer de nye projektorene inne i eksisterende set-up, og har samme menyer som man kjenner til fra tidligere produkter. En fordel er at vekten/størrelsen er betydelig redusert, noe som er en fordel både når det gjelder installasjon og utleie. Laser har i tillegg lavt energibruk, lavt støynivå og minimalt behov for service og vedlikehold.

Panasonic bygger større modeller etter bestilling fra kundene, og er vant til å etterkomme svært spesifikke krav. Det finnes svært godt kalibreringsprogramvare, og med laser holder kalibreringen betydelig lenger enn ved lampe. – Det er ikke alle som vektlegger kalibrering av hverken projektor eller display. Det er lett å tenke at publikum ikke merker seg dårlig fargegjengivning, sier Tony. Han forklarer videre at det kan være folk ikke ser hva som er dårlig, men de legger merke til om noe er bra. Derfor er kalibrering viktig. De som trenger hjelp har tilgang til supportsenter i Cardiff, i tillegg har Panasonic et team på 12 service ingeniører som stiller opp hvor som helst i Europa. Så det er hjelp å få om krisen skulle inntreffe.

Panasonic har gode løsninger med høy kvalitet som gjør våre kunder fornøyde. Vi har derfor stor tro på dette samarbeidet.

KJELL HAUKELIDSÆTER, SALGSDIREKTØR VED SCANDEC

Scandec ønsket bedre løsninger på proff-display og projektorer, og valget falt enkelt på Panasonics produkter og løsninger. – Med Panasonic føler vi at vi har fått til en komplett tilbudspakke som vi er glade for å kunne fronte ovenfor våre eksisterende og potensielle kunder. Kjell Haukelidsæter er salgsdirektør i Scandec, og er opptatt av å kunne tilby gode produkter til sine kunder. – Vi er et kompetansesenter som samarbeider tett med våre forhandlere, og fungerer som rådgivere for å finne frem til de beste løsningene, forklarer Haukelidsæter.  Fjernet avsnitt For å nå denne målsettingen fokuserer Scandec på anerkjente merkevarer, og foretrekker de leverandørene som er lydhøre for sine kunders behov og ønsker. – Panasonic har gode løsninger med høy kvalitet som gjør våre kunder fornøyde Vi har derfor stor tro på dette samarbeidet. Haukelidsæter fortsetter med å fortelle at det gir økt styrke å kunne trekke frem Panasonic når de jobber frem løsninger sammen med sine kunder. – Det er en merkevare som folk har positive assosiasjoner til, og vår jobb er å videreføre dette inntrykket til den profesjonelle delen av markedet. Gjennom det utvidede samarbeidet mellom Scandec og Panasonic ønsker vi å øke tilstedeværelsen og synligheten til Panasonic i markedet, forteller Haukelidsæter.

Med Panasonics mange nye projektorer, og proff-skjermer mener Scandec at de har fått et solid vareutvalg som gjør det lett å skreddersy etter kundenes mange og varierte behov. Den nye avtalen har gjort det lettere for Scandec å forholde seg til en leverandør av både display- og projektorløsninger. – Det var en av flere grunner til at vi valgte Panasonic. Vi ønsket en leverandør å forholde oss til, og da opplevde vi at de kunne innfri best, avslutter Haukelidsæter.

FAKTA OM PANASONIC VISUAL SYSTEM SOLUTIONS:

  • Panasonic Visual System Solutions står aldri stille. Med flere tiår med erfaring i å utvikle projektorer, skjermer og tilhørende teknologi, har de ikke bare ført til innovasjon framover, de prøver også å utvikle lønsinger enda lenger.
  • Panasonic sitt banebrytende laserprojektorutvalg, tilbyr vedlikeholdsfri design i opptil 20000 timer, dobbel lyskilde for uavbrutt projeksjon, og som spenner over alle klasser fra 3000 til 30000 lumen.
  • Panasonic hevder at dette er den fremtidige referansemodellen på leie- og stagingmarkedet, RZ21K laserprojektor med 20000 lumen lysstyrke og utrolig kompakt og lett kropp, designet for å være enkelt og fleksibelt plassert overalt.
  • I tillegg har Panasonic et bredt utvalg av multi-touch skjermer, inkludert deres hyper-nøyaktige ShadowSense touch-skjermer og en ny 4K infrarød berøringsversjon, både ideell for skilting og samarbeidsprogrammer.
  • Innovative LinkRay-teknologi som bruker LED-lys til å overføre digitalt innhold til mobile enheter, snu skjermer, skilt og lyskilder i 1-2-1 markedsføringsverktøy for smarttelefoner.
  • Panasonic har også en bred serie med innendørs skjermer, inkludert Googlesertifiserte OpenPort ™ PLATFORM-skjermer, en 4K-videovegg, samt et utvalgstandardskjermbilder utviklet for pålitelig 24/7 operasjoner.
  • Panasonic Broadcast & ProAV-teknologi, har lang erfaring med bruk av fjernkamera som gir enkel installasjon og systemkonfigurasjon, samt enestående bildekvalitet på opptil 4K. Løsningen kommer med en innovative auto-sporingsprogramvarenog 4K studio kamera system AK-UC3000 tilbyr uovertruffen ytelse sammenkoblet med enkel håndtering. I tillegg er det berømte VariCam LTs virkelige livssyn som gjør den til den perfekte løsningen for live-arrangementer.
Møterommene forandres – og stiller strengere krav til teknologien

Møterommene forandres – og stiller strengere krav til teknologien

Scandinavian Photo med nytt konsept og ny butikk

Scandinavian Photo med nytt konsept og ny butikk