Lær LED-lys som en proff

Lær LED-lys som en proff

I Bergen tirsdag 15. oktober og Stavanger mandag 14. oktober starter et unikt lyskurs for deg som vil ha innsikt i alle de nye mulighetene for lyssetting som LED-lys gir. Filmfotograf og lysmester Thomas Diseth fra Cinetek vil under MonitorRoadShow holde kurs i hvordan du kan bruke LED-lys til å høyne kvaliteten på din produksjon.

Filmkurs

LED-lys har gitt helt nye og tidligere umulige muligheter for enklere og mere kreativ lyssetting. -Mitt foredrag viser eksempler fra filmproduksjoner, diskuterer hvilke verktøy vi nå har til rådighet, og blir forhåpentlig en spore til kreativ lek i lyssetting sier Thomas Diseth fra Cinetek AS.

Lyskursene med den erfarne lysmesteren vil gi deltakerne innsikt i nye måter å tenke og jobbe på. Dette er kurset for deg som vil oppgradere kompetansen innen lyssetting for film eller foto. Kurset holdes under MonitorRoadShow på Scandic Ørnen i Bergen og på Radisson Blu Atlantic i Stavanger kl 13.00. Registrer deg for gratis deltakelse her. Oppdateringer om kurs i Oslo og Trondheim kommer.

IBC 2019 - Oppsummering

IBC 2019 - Oppsummering

Trender på IBC 2019