Kjøper Ullevål Media Center

Kjøper Ullevål Media Center

Produksjonsselskapene Trippel-M levende bilder og Biovisjon Holding kjøper selskapetUllevål Media Center. 

– Vi har sammen med Biovisjon Holding kjøpt selskapet Ullevål Media Center, sier daglig leder Ole-Andreas Løvland i Trippel-M levende bilder. 

Sist fredag kjøpte produksjonsselskapene Trippel-M levende bilder og Biovisjon Holding, selskapet Ullevål Media Center AS. 

Stor etterspørsel

Trippel-M levende bilder og Biovisjon Holding tilbyr utleie av studio og tekniske tjenester til TV- kanaler, produksjon-, live- og videoproduksjonselskaper. 

– Grunnet stor etterspørsel og et sterkt ønske om å øke produksjonskapasiteten inngikk vi en avtale om å kjøpe selskapet, sier Ole-Andreas Løvland i Trippel-M.  

Han forteller at virksomhetene nå kan levere enda flere typer løsninger fremover.

– Dette oppkjøpet vil komplettere tilbudet vårt, og gjøre tilbud sterkere for begge parter, sier Løvland, og legger til at partene skal effektivisere arbeidsprosessene. 

Oppsigelse

Det var tre ansatte i Ullevål Media Center som alle tre har fått oppsigelse. 

– Vi beklager dette sterkt, men så ingen annen utvei for å berge selskapet, sier Løvland, men legger til at alle tre får tilbud om andre jobber innenfor konsernet. 

Trippel-M levende bilder har i dag 22 ansatte og Biovisjon har seks ansatte. 

Aktive partnere

Medieselskapet Trippel-M har produsert mange av de store live-streaming-eventene de siste årene. De gjorde bl.a. «folkets spørretime» med Erna som hadde opptil 500.000 visninger før forrige valg. Biovision har nylig produsert D-way for Discovery i samarbeid med Nordic Screens.Biovisjon Holding ser på dette som en strategisk satsing på linje med investeringene i Nordic Screens og The Future Group.

LLB-messen fyller 30 år

LLB-messen fyller 30 år

Camera Nordic på plass i Oslo

Camera Nordic på plass i Oslo