Tamron slipper ny telezoom

Tamron slipper ny telezoom

Tamron 100-400mm F / 5-6,3 Di VC USD, har en ytt erdel av metall, frontforing med flouring-belegg og vekt på 1 115 gram, og er utstyrt med to prosessorer. Disse er ansvarlige for å gi "maksimal ytelse" for både bildestabilisering og autofokus. Sistnevnte er drevet av en ultralydsmotor som sies å stille fokus "raskt og med høy presisjon".

Hvis vi tar for oss det optiske designet, inneholder den tre objektiver av ED-glass. Det har også implementert Tamrons overfl atebehandling, eBand belegg. Ved disse påstandene hevdes det at kromatisk abberasjon oppstår, og at refl ekser og erosjon reduseres. Til slutt sies det at objektivet kan brukes på kameramodeller med APS-C sensor, noe som gir en bildevinkel på ca. 150-600 mm.

Pris: Ikke fastsatt .
Produsenter: Tamron
www.tamron.eu

 

Canons tester følelser

Canons tester følelser

MixPre-6 - Strålende kvalitet i lite format

MixPre-6 - Strålende kvalitet i lite format