Manfrotto lanserer oppfølgere til Nitrotech N8

Manfrotto lanserer oppfølgere til Nitrotech N8

Kjenner man til Manfrottos kompakte stativhode Nitrotech N8 fra tidligere i år, er man også kjent med deres vektkapasitet på åtte kilogram.

Nå økes kapasiteten ytt erligere gjennom slippingen av hodet Nitrotech N12, som klarer en vekt fra fire til tolv kilogram. N12, som har en høyde på 14,8 centimeter, er utstyrt med en en stempelmekanisme som ifølge produsenten garanterer "nøyaktig og kontinuerlig motvekt", og et system under navnet Variable Fluid Drag System, som sikrer jevn panorering og tilt. I tillegg er 3/8-tommers Easy-Link-stikkontakter tilgjengelig med rotasjon. Manfrotto introduserer også et utvalg av fullt dedikert 360 Virtual Reality, som inkluderer både stativbase og utvidelser, tilbehør og komplett sett .

Pris: Ikke fastsatt .
Produsenter: Manfrotto
www.manfrotto.no

Kombinerer HDMI- og USB-signaler i en og samme enhet

Kombinerer HDMI- og USB-signaler i en og samme enhet

Ikke nødvendig å sentrere for lydspredning i lokalet

Ikke nødvendig å sentrere for lydspredning i lokalet