Amedia + Shuuto med arktisk krim

Amedia + Shuuto med arktisk krim

Nå går Arne Berggren og selskapet Shuuto nye veier med distribusjon gjennom Amedia orginalt. I løpet av 1. desember lanseres krimserien gjennom Amedia sitt nett av lokalaviser Finnmark i nord til Agder i syd «Outlier» er produsert av Kristine Berg og Arne Berggren i produksjonsselskapet Shuuto.

Skjermbilde 2020-12-01 kl. 19.56.20.png

Amedia, konsernet som eier over 70 aviser over hele Norge, har inngått samarbeid med produksjons-selskapet Shuuto om å distribuere krimserien «Outlier» i lokalavisene. 1. desember publiseres alle åtte episodene i serien. Den første kan sees gratis. De øvrige må man tegne abonnement for å se.

Med en økt digitalisering så glir de ulike mediekanalene over i hverandre. Det åpner for muligheter – og vi ønsket å se i hvilken grad vi, gjennom våre avisers store digitale nedslagsfelt, er i stand til å distribuere en krimserie, sier konserndirektør Pål Nedregotten i Amedia.

Krimkonseptet er som følger: En ung kvinne blir funnet drept i en vinterstengt campingvogn. Det tar dog ikke lang tid før politiet har pekt seg ut en gjerningsmann - en lokal kjenning med en fortid preget av vold. Men har de riktig mann?

Dette er utgangspunktet for den nye norske krimserien «Outlier» som har premiere i Amedia avisene 1. desember. Se traileren til konseptet her :

https://www.dt.no/trailer-outlier/v/5-57-1564928

Kongen av arkivstoff vil spille på lag

Kongen av arkivstoff vil spille på lag

Nå er det jul igjen