Fotoryggsekk hendig for kompakt utstyr

Fotoryggsekk hendig for kompakt utstyr

Med sin nye fotoryggsekk m-Trekker BP-150, ønsker Lowepro å tilby et alternativ til vanlige varianter. Sekker er i følge produsenten "ofte unødvendig store og har dårlig plass for mye av fotoutstyret som trengs i dag".

Sekken er 15 centimeter dyp og 45 centimeter lang, og inneholder flytt bare skillevegger for ulike typer objektiver og tilbehør. Ved å organisere disse, kan du for eksempel romme et systemkamera med lyssterk normal zoom, et par mindre fastfokusobjektiver, et kompakt stativ og diverse småutstyr. Til og med, en lang telefotozoom og en 12-tommers bærbar PC, eller et 13-tommers, nett brett får plass.

Pris: 1.300 kroner.
Produsenter: Lowepro
www.lowepro.com

Red utvider kamerafamilien

Red utvider kamerafamilien

Rack-kabinett perfekt for broadcasting, live formål og studiobruk

Rack-kabinett perfekt for broadcasting, live formål og studiobruk