Avid inngår flerårskontrakt med Viacom

Avid inngår flerårskontrakt med Viacom

Mens Avid er fornøyd med å tilby en av verdens største mediaselskaper, Viacom, løsninger som MediaCentral-plattformen og Media Composer i Cloud Remote - alt inkludert i Avid Everywhere-konseptet - kommer konsernet ifølge pressemeldingen til å dra nytte av denne infrastrukturelle omstillingen på globalt nivå. Infrastruktur i betydningen at løsningene sies å skulle bidra med "mer fleksibilitet, skalerbarhet og virtualisert produksjon" innenfor fasilitetenes vegger, og globalt i betydningen at Viacom distribuerer innhold verden over. 

– Avids tilnærming til virksomhetsomfattende teknologiutnyttelse og markedsledende kreative løsninger, passer våre langsiktige, strategiske mål perfekt, sier Viacoms Chief Technology Officer David Kline. Gjennom denne avtalen kan Viacom øke verdien og fordelene med våre teknologiinvesteringer, noe som er avgjørende for dagens raskt voksende marked. 

Camera Nordic nå offisiell Zeiss Cine-forhandler

Camera Nordic nå offisiell Zeiss Cine-forhandler

Samsung Electronics under nytt lederskap

Samsung Electronics under nytt lederskap