Panasonic lyser opp ISE 2016

En 28 000 lumens laserprojektor, en videovegg med 1,8mm bezel og industriens mest kompakte, 10 000 lumens 1-Chip DLP-projektor er blant nyhetene Panasonic viser frem på ISE 2016 i Amsterdam.

Panasonics stand på ISE 2016 har fokus rundt en såkalt ’Robotic Experience’, eller RobEx, som er utviklet i samarbeid med eventselskapet XPION. Roboter av industrikvalitet med 98-tommers displayer i 4K-oppløsning brukes for å skape en oppslukende seeropplevelse.

For projeksjon lanserer Panasonic PT-RZ31K, selskapets mest lyssterke 3-Chip DLP-projektorserie med SOLID SHINE laser-teknologi. Projektorene leverer, både i WIXGA og SXGA+, lysstyrke 28 000 lumen (sentrert).

Projektorene er designet for utleie og event og leverer kontinuerlig, vedlikeholdsfri drift. De kompakte projektorene er kompatible med eksisterende 3-Chip DLP Panasonic-linser, noe som gjør det mulig å dele linser mellom lagerførte projektorer.

Panasonic viser også frem industriens letteste og mest kompakte 10 000 lumen 1-Chip DLP laserfosfor-projektor. PT-RZ970 serien består av tre modeller som har en lysstyrke på 10 000 lumen (sentrert). Projektorene bygger på funksjoner og teknologi fra den prisvinnende PT-RZ670-serien, men med omtrent 1,5 ganger høyere lysstyrke.

ISE 2016 er også arena for å lansere tre nye 5000 lumen-klasse projektorer, PT-RZ570, PT-FZ570 og den lille og lette PT-EZ590, egnet for møte- og klasserom.

Panasonics displaysortiment utvides også. EF1-serien gir 84, 75 og 32-tommers displayer i tillegg til de eksisterende modellene. Fokuset på disse nye skjermene er høy bildekvalitet, pålitelighet og frittstående funksjonalitet i elegante IPS-paneler.

En annen nyhet er BF1-Serien. Et interaktivt whiteboard, uten PC, med intuitivt brukergrensesnitt. BF1-serien er utstyrt med Colour Universal Design, anti glare-skjerm og en rekke kabelinnganger. Disse vil være tilgjengelig i juli 2016.

Den tredje skjermnyheten er en 55-tommers skjerm for videovegg som vil slippes i september 2016. Med bezel til bezel-avstand på bare 1,8mm gir den et sømløst inntrykk for signage- og informasjonsskjermer.

Panasonic viste også frem sin Light ID-teknologi. Denne muliggjør enkel deling via en mobil-app av informasjon, underholdning, veiledning og annonsering gjennom å sende ut Light ID fra LED display-teknologi.

– Vi er tilstede på ISE 2016 med vår største stand noen sinne. Vi viser også flere visuelle applikasjoner enn tidligere. Vårt sortiment av projektorer og displayer er nå ekstremt sterkt, og jeg kan med sikkerhet si at Panasonic tilbyr komplette løsninger tilpasset alle brukere, sier Jan Markus Jahn, Director of Panasonic Visual System Solutions hos Panasonic.

Panasonic

02.10.16
odd

Søk

Monitor magasin

Twitter

Futuresales snakker om lys til scene og event fb.me/44e9pR8Qt

22.11.2017 - 15:26

Roadshowet er i gang i Bergen. Flere videoer er på vei! For gratis entré i Oslo:... fb.me/8AW1SJhRA

22.11.2017 - 14:08

Axon på MonitorRoadShow i Bergen på Scandic Flesland i dag fb.me/VOSCrj3k

22.11.2017 - 10:49

21.11.2017 - 23:59

21.11.2017 - 23:58

Bransjenytt

Pandora har valgt Premium utgaven av AMIRA kamera som gir de blant annet 2K opptak i ProRes 444, import av egendefinerte 3D LUT og opptil 200fps.

Steinberg Media Technologies GmbH ønsker å invitere til et unikt Cubase 7 launch-party og en uforglemmelig aften på John Dee, Rockefeller i Oslo...

Mediateket har blitt tildelt to viktige anbud i NRK den siste tiden.

I samarbeid med DK-Tecknologies arrangerer Soundware Norge AS et Loudness seminar, tirsdag 18. oktober.

Twentyfourseven AS overtar det norske Maxell-agenturet på profesjonell opptaksmedia. Det skandinaviske selskapet er utleier av teknikk til TV-...

Reality i nord for britiske TV-seere. Nå skal også britene kjempe seg fram til "71º Nord", blir det suksess på britiske TV-skjermer. Gir...

NISS har fått godkjent studieprogrammet årsstudium i film og TV som et høyskolestudium.

Dokumentarfilmen vinner fram i Norge.

Petter Wallace med bakgrunn fra Filmfondet og Produsentforeningen er ny sjef for NRK sin eksterne redaksjon.

NRK lisens ulovlig i forhold til EØS-avtalen.

Nyhetsarkiv

Det nye Moesgård Museum utenfor Århus er absolutt verdt et besøk. Museet setter nye standarder for hvordan et museum kan utformes i dag og utnytter...

Når foreningen for Lyd, Lys og Bilde (LLB) åpner dørene for sin messe i mars 2017 er det andre gang de holder messen utenfor Oslo sentrum....

Panasonic vant blindtest av laserprojektorer utført av den britiske systemintegratoren Pure AV.

– Mediability blir navnet på det nye konsernet som samler tre av Skandinavias fremste leverandører av medieproduksjonsløsninger.

NAB 2016 starter i Las Vegas nå denne uken. Arrangøren forventer over 100.000 besøkende.

Tilt var det første selskapet i Norge som startet opp et profesjonelt droneselskap i filmbransjen.

Sonys nye hjemmekinoprojektor VPL-HW45ES kommer med Full HD 3D, og leverer krystallklare bilder.

Dr. Ivo Burums profesjonelle liv dreier seg nå i stor grad om mobil journalistikk, eller mojo som man sier på engelsk. Helt siden han kjørte sine fø...

Sony er stolte av å kunne annonsere at en av europas ledende leverandører av kringkastingstjenester, Euro Media Group (EMG) har signert en fireårig...

Rieber-familiens investeringsselskap, Atlantis Vest, har inngått avtale med aksjonærene i Video 4 AS og AVIT Systems A/S om å erverve 100% av aksjene...

Monitor nyheter RSS

Syndicate content