Ny direktør for BOSE Professional

Ny direktør for BOSE Professional

Bose Professional ansetter John Maier som administrerende direktør. I en pressemelding fortelles følgende:

"John er en erfaren og vellykket leder for audiobransjen, og det er flott å ha ham med i teamet hos Bose Professional," sa Russ Roenick, Managing Partner i Transom Capital. "Vi har kjent John i over 10 år og sett ham utvikle Blue Microphones fra et lite profesjonelt mikrofonselskap til et globalt profesjonelt merke og forbrukerelektronikk. Han hjalp oss også med å transformere Loud Audio fra en samling av ikke-tilknyttede merker til den nå blomstrende Mackie.»

"Jeg er henrykt over å bli med i teamet på den nye Bose Professional," sa Maier. "Jeg har vært en bruker, selger og generelt beundrer av virksomheten og produktene siden tidlig i karrieren min, og jeg ser en stor fremtid foran meg. Jeg er i den ideelle posisjonen til å kjenne merkevaren og markedet godt, samtidig som jeg bringer en outsiders perspektiv til virksomheten. Jeg ser frem til å hjelpe Bose Professional og Transom med å nå alle målene sine.»

Maier tilbrakte de siste årene som driftspartner for Transom, og hadde tilsyn med virksomheter som Mackie. Før det var Maier administrerende direktør for Blue Microphones, en designer av prisvinnende og kritikerroste mikrofoner, hodetelefoner og tilbehør. Han hjalp til med å utnytte selskapets profesjonelle innspillingsstudioarv inn i forbrukerelektronikkområdet og vokste selskapet ti ganger i løpet av sin periode, og solgte til slutt virksomheten til Logitech.

Før Blue Microphones var Maier administrerende direktør i TC Group Americas hvor han hjalp det danske selskapet med å bygge merkevarer som Tannoy, LabGruppen, TC Electronic og Lake, og tredoble selskapets inntekter. Før TC hadde Maier flere lederstillinger i lydindustrien, inkludert Alesis, Guitar Center og Sound Marketing. Han er en av noen få utvalgte som har ledet selskaper kalt Inc. Magazine "Inc. 5000 raskest voksende selskaper" i ti år på rad.

Maier tok både sin Bachelor of Arts og Master of Business Administration fra California Lutheran University og har fungert som styremedlem eller rådgiver for mange for profitt og ideelle organisasjoner i løpet av sin karriere.


(Takk til Google for oversettelsen)

Om å skape

Om å skape

Ansiktet bak video spillindustriens dansemusikk kommer nå med debut albumet 'Nostalgia'

Ansiktet bak video spillindustriens dansemusikk kommer nå med debut albumet 'Nostalgia'